Eko-Okullara Hoşgeldiniz

Eko-Okullar Nedir ?

Eko-Okullar Programı, okul öncesi ile ilk ve orta okullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar.

Üye Girişi (Mevcut Üyeler İçin)

Şifrenizi mi unuttunuz ?

Üye değil misiniz?

Siz de okulunuzu internet sitemize üye yaparak Eko-Okullar Programı'na dahil edebilir, okulunuz için Yeşil Bayrak almaya hak kazanabilirsiniz.

Üye olmak için tıklayınız


I. Dönem Sonu Raporlarının Sisteme Yüklenmesi Hakkında!

 

I. dönem sonu raporlarının Eko-Okul profillerine yüklenmesi için son tarih 29 Ocak Cuma, 17:30 olarak belirlenmiştir.

Not I: Dönem sonu raporlarında yapılan her etkinliğin en az bir açıklayıcı fotoğrafı olmalı, yüklenecek belge "word" ya da "pdf" dosyası olarak yüklenmeli ve dosya boyutu en fazla 4 mb olmalıdır. Dosya boyutunu küçültmek ve dönem raporları hazırlanırken dikkat edilecek hususlar için http://ekookullar.org.tr/Icerik/IcerikDetay.aspx?refno=8 linkini ziyaret ediniz.

Not II: 29 Ocak Cuma 17:30’dan sonra sistem kapanacak ve bu tarihe kadar belgelerini yüklemeyen okulların raporları eksik olarak işlenecektir. Raporları eksik olan okulların Yeşil Bayrak başvuruları kabul edilmemektedir.

Not III: Belgelerinizin altında kum saati işareti belirmesi, belgenin sizler tarafından başarı ile yüklendiği anlamına gelmektedir. Altında kum saati işareti olan belgeler en geç 1 ay içerisinde bizler tarafından incelenecek ve okul profilinde yer alan e-postalara bilgilendirme yapılacaktır.